Сурова ябълкова торта

26/01/2016
Пламенова Кристин
отПламенова КристинПомощник Готвач151471
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 547
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките настържете на едро ренде и изстискайте течността от тях.
Сложете ги в купа и към тях добавете натрошените бисквити, захарта, стафидите (на око), канелата и заквасената сметана.

Разтопете маслото и добавете към него орехите и малко ром. Аз сложих около 4-5 с.л., защото обичам да се усеща, но вие може да сложите по-малко.

Разбъркайте добре и изсипете в сместа с ябълките. Отново разбъркайте.

Изсипете сместа в малка тава и с лъжица заравнете отгоре.

Настържете шоколада и оставете в хладилника за 2 часа, след което тортата е готова за консумация.

Да ви е сладко ;)подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар