Топъл бял шоколад

Деси МариноваДеси Маринова
Готвач
1961k2071k1
Топъл бял шоколад
Снимка: Деси Маринова
1 / 2
26/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • бял шоколад - 100 г
  • прясно мляко - 500 мл
  • ванилова захар - 10 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прясното мляко се загрява и към него се добавя натрошеният на ситно бял шоколад и ваниловата захар.

Разбърква се добре, за да се разтопи шоколадът, при нужда се загрява отново.

По желание се гарнира с бита сметана или канела.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Супер е!
12.10.2021 20:20
Анонимен
Анонимен
Strahotno e!
12.10.2021 20:19
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Може да се поръси малко какао.
26.01.2016 17:03
1
Viktoriq
Viktoriq
И малко маршмелоус отгоре и ще е идеаално. :))
26.01.2016 15:28