Зелева супа със свинско и люти чушки

26/01/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо648
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В 1 с.л олио се запържва месото, нарязано на дребни кубчета. След това добавете лука и зелето, нарязано на тънки ивици. Препържете го добре, поръсете с брашното, червения пипер и подправките.

Налейте зелевата чорба и вода (не съм мерила количеството, може би около 2.5 л, преценете сами колко гъста искате да е супата).

Оставете супата да ври, докато омекне зелето и месото. След това прибавете ориза и след като стане готов, направете застройката.

Разбийте яйцето със сметаната. Налейте от горещия бульон, разбъркайте добре и върнете обратно в тенджерата. Натрошете сухото чушле и свалете от котлона.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар