Торта Татяна

26/01/2016
Джемиле Чешлиеваот Джемиле ЧешлиеваМастър Шеф 4x
"Мила, Татяна, която и да си ти, благодарим ти за тортата! Беше много вкусна и парченце не остана "
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции1 тава
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 815
  • Преглеждания за месеца418
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното, захарта, содата, солта и какаото се разбъркват на сухо. Добавя се олиото, водата и оцета.

Омесва се добре и се слага в предварително намазнена тава. Пече се в умерена фурна около 20-25 мин.

През това време се приготвя глазурата.

Продуктите се слагат в тиган и се разбъркват, докато се разтопи маслото и се получи средно гъста кашичка.

Готовият блат се надупчва с клечка за кибрит и се намазва с глазурата.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар