Вкусни пилешки сърчица с лук

26/01/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф122466425817
"И запомнете - не бива да препържвате сърчицата, за да може да останат крехки и ароматни "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 967
  • Преглеждания за месеца192
  • Преглеждания за седмицата43
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • пилешки сърчица - 300 г охладени
  • лук - 1 бр. голяма глава лук
  • черен пипер - на вкус
  • червен пипер - на вкус
  • олио - 3 - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме пилешките сърчица, заливаме с вода и слагаме на котлона.

Като кипне водата, изливаме, измиваме хубаво сърчицата, добавяме нарязан лук, черен пипер, сол, олио и слагаме на котлона да се запържат.

Преди да свалим, ръсваме червен пипер. Поднасяме с гарнитура по вкус.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Потребител#216281
Станаха страхотни, но ползвах масло и малко магданоз накрая.
1
0
Илияна Димова
Да, разбира се , че се почистват, леко се срязват и след като кипнем, изливаме водата , измиваме и тогава готвим , артериите може и да се отстранят, кой както предпочита
1
0
Evgeni
Evgeni
09.06.2016 08:40
Да ги беше почистила от артериите -кой ще ги яде така ?
3
1
Наталия Петрова
Артериите не са проблем. Хората ядат черва и артериите не са по-различни. Друг е проблема обаче, че сърцата трябва да се разцепят и почистят хубаво от съсиреците кръв с който са пълни от вътре.Като гледам тук не са почистени.И в описанието не пише да са.
2
1

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!