Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свинско с кисело зеле и червен пипер

Свинско с кисело зеле и червен пипер

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
1528512331k2
Свинско с кисело зеле и червен пипер1 / 5
26/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
8
"Най-любимото зимно ястие на българите - свинско с кисело зеле"

Необходими Продукти

  • кисело зеле - 2 буркана
  • свинско месо - 750 г
  • олио - 1 к.ч.
  • ориз - 1 ч.ч.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • вода - 1.5 л
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото зеле се слага да се пържи в тендрежата с олиото, долива се гореща вода, да се свари.

Отделно се пържи месото. Когато са полуготови, се събират на едно място, прибавя се измитият ориз да поеме водата, също и червеният пипер.

Когато се свари оризът, ястието е готово за сервиране.

Поднася се горещо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: