Гюзлемета на тиган

26/01/2016
"Веселина ни изненада с тези прекрасни и невероятно вкусни гюзлемета. Подходящи за всяка закуска."
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции15
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо52 799
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете магданоза на ситно. Намачкайте сиренето в купа и чукнете яйцата. Размесете плънката. Добавете разтопеното масло и нарязания магданоз. Разбъркайте до еднородна смес.

Нарежете корите на три ленти. Намажете всяка лента с масло, сложете от плънката и сгънете на пликче.

Намажете всяко пликче с масло и изпечете в тиган с незалепващо дъно, като предварително сте намазали дъното на тигана с масло.подобни рецепти тук

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
14.05.2016 02:32
Най-редовно нямам време и нерви за голяма баница и пълня корите и ги мяткам на тигана :) чуднички са
0
0
Веселина Константинова
Стават много лесно и бързо и са невероятно вкусни.
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!