Домашно филе Елена

26/01/2016
"Ако ще вадите домашно филе, трябва да извадите и домашното вино "
Приготвяне40 мин.
Общо40 мин.
Порции5-6 парчета
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 240
  • Преглеждания за месеца1097
  • Преглеждания за седмицата423
  • Коментирана8 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • свинско каре - 2 кг.
  • морска сол - 1 кг.
  • червен пипер
  • чубрица
  • кимион
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете месото, ако има мазничко. Нарежете го на подходящи парчета и го посолете обилно с едра сол от всички страни.

Оставете го така да престои 24 часа.

Почистете месото от солта и го оваляйте в подправките, като ги смесите преди това.

Оставете го на проветриво място за около десет дни.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Krasimir Todorov
Krasimir Todorov
12.06.2016 10:12
Аз, задължително изкисвам месото поне 5-6 часа след, като е престояло 24 ч в солта, иначе става много солено.
3
0
Татяна Димитрова
прилагам снимка на нашето производство наредено в мозайка от мезета /филето е най-вляво на снимката/
5
0
Ваня Георгиева
И ние го правим с червен пипер,черен,чубрица и на студено проветриво място,но не и във влажно помещение. Придобива лош мирис.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв