Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Паламуд по градинарски

Паламуд по градинарски

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Паламуд по градинарски1 / 2
30/04/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2-4
"Паламуд със свежи зеленчуци - когато здравословното е и много вкусно!"

Необходими Продукти

  • паламуд - 2 риби, по малки
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • сол
  • черен пипер - няколко зърна
  • моркови - 2 - 3 броя
  • целина - 1/2 глава
  • лимони - сокът от 1 лимон
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете паламуда и махнете главите. Сложете да заври 1 л вода с олиото и посолете на вкус. Прибавете нарязаните моркови, целина и зърната черен пипер. След малко пуснете и паламудите.

Оставете да поври 30 минути, след което махнете от котлона и изчакайте да изстине. Сервирайте 1 паламуд, полят с лимонов сок, а отстрани наредете от зеленчуците. Гарнирайте с резенчета лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: