Агнешки врат с магданоз и зелен лук

27/01/2016
Татьяна Балова
отТатьяна БаловаНовак10734
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 724
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на порции. Лукът и магданозът се почистват и се нарязват на едро.

Месото се запържва до златисто в силно сгорещено олио с малко краве масло и олио.

Прибавят се зеленажите, червеният пипер, черният пипер, джодженът, мащерката и солта, всичко се разбърква, най-отгоре се сипва измитият и отцеден ориз, който се покрива с пласт от лук и магданоз, налива се около литър вода и яденето ври на тих огън в тенджера под налягане около 45-50 минути.

Сервира се гарнирано по желание с кисело мляко.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!