Печена риба с хрупкава коричка

27/01/2016
Добринка Петковаот Добринка ПетковаМастър Шеф 6x
"Универсална рецепта за хрухкава риба, която споделяме с вас, защото знаем какви рибоядци сте "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо469
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • риба - 1 кг филе от
  • за течната панировка
  • кисело мляко - 1/2 ч.ч.
  • оцет - 1/2 ч.л
  • горчица - 1 и 1/2 с.л.
  • мед - 2 с.л
  • за сухата панировката
  • брашно - 1 ч.ч. царевично
  • сол
  • черен пипер
  • чесън на прах
  • червен пипер

Начин на приготвяне

Нарежете рибата на порции.

В купа смесете всички продукти за маринатата.

В друга купа смесете брашното и подправките.

Намажете грил тиган с малко мазнина и го загрейте.

Взимате парче риба, потапяте го в млечната смес, а след това в брашното.

Печете рибата от двете страни до златисто.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Гергана  Георгиева
Панировката е страхотна! Изпробвах я на бяла риба и се получи невероятно вкусно.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв