Руло с кисело зеле и бекон

27/01/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо500
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От изброените продукти замесете тесто. Увийте го във фолио и сложете в хладилника за 30 минути.

Нарежете бекона на кубчета, праза - на ситно, и ги задушете в част от маслото. След това прибавете нарязаното на ситно зеле, ориза и налейте вода.

Оставете плънката да се готви около 20 минути. След като зелето омекне, прибавете подправките и сметаната. Разточете тестото на правоъгълна кора.

Намажете я с масло и поръсете с галета. Разпределете плънката равномерно и завийте на руло.

Преместете го в намаслена тава. Намажете го с разбит жълтък и прясно мляко. Печете на 180 градуса за 35-40 минути или до готовност.

Оставете да се охлади леко и нарежете на порции.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар