Свинско месо шарена яхния

28/01/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф116964714576
"Свинската яхния е като добър стар приятел - може дълго да не се срещате с него, но когато се видите, винаги има какво да си кажете "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 500
  • Преглеждания за месеца165
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме свинското месо, нарязано на хапки в олиото.

Изваждаме месото от мазнината и задушаваме нарязаните лук, картофи, патладжан, морков и чушки.

Добавяме черен пипер, сол и червен пипер. Връщаме месото при зеленчуците.

Наливаме вода (1-2 чаени чаши) и като поуври, слагаме доматите, захарта и дафиновите листа.

Наливаме виното и поръсваме магданоз. Оставяме яхнията да поври още малко.

При сервиране изваждаме дафиновите листа.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар