Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб Пъстра мозайка

Хляб Пъстра мозайка

Хляб Пъстра мозайка
Снимка: Радомира Михайлова
1 / 4
28/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Ако изненадващо ви дойдат гости или искате да хапнете нещо вкусно вечер пред телевизора, е следващата бърза рецепта за вкусен пълнен хляб."

Необходими Продукти

  • хляб - 1 цял
  • бекон - 50 - 70 г
  • кашкавал - 100 г
  • за соса
  • майонеза - 100 гр.
  • кисело мляко - 3 с.л.
  • чесън - 1 скилидка настъргана
  • копър - сух - 2 щипки
  • допълнително
  • масло - 50 г разтопено
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Правите си соса от съставките и към него добавяте ситно и тънко нарязаните бекон и кашкавал. Можете да видите снимката как съм ги нарязала аз.

След като ги омесите добре, нарязвате хляба на квадратчета, като гледате да не стигат до края, за да не се изливат съставките навънка.

Под хляба си разстелете фолио на кръст. С помощта на лъжица подпъхвайте в междините смес - гледайте да сложите навсякъде.

Накрая с маслото и една четчица намазвате целия хляб. Завивате го във фолиото и го печете на около 180 градуса, след което го отвийте и го печете още около 10 минути - да добие лек загар.

Да ви е сладко :)

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: