Свински гулаш

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Свински гулаш1 / 2
11/04/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
3
"Има ли гладни?"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • лук - 3 големи глави
  • брашно - 2 супени лъжици
  • мазнина - 4 с.л.
  • домати - 2 с.л. доматено пюре
  • червен пипер
  • чушки - 2 червени и 2 зелени чушки
  • маг­даноз
  • сол
  • черен пипер
  • дафинов лист
  • кимион - 1 - 2 щипки
  • индийско орехче - 2 щипки
  • мащерка - 1/2 ч.л.
  • риган - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското се нарязва на парчета, овалва се в брашно и се запържва в сгорещена мазнина. Прибавя се нарязаният лук и след като се запържи се долива доматеното пюре. Оставете така да се задуши за 5 минути и прибавете червен пипер, посолява се и се долива с гореща вода.

Добавят се всички останали подправки и се оставя да се задушава до омекване на свинското. След това се добавят нарязаните на кръгчета чушки. Задушава се за 8 минути и се наръсва с накълцан магданоз.

Свинският гулаш се поднася с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
58
43
34
20
10
Дай твоята оценка: