Много странен и вкусен сладкиш

28/01/2016
Татьяна Балова
отТатьяна БаловаНовак10734
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 632
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Внимание! Мармаладът трябва да е доста гъст, дори твърд, защото всеки мармалад по време на печенето има навика да изтича и да се спасява от плена на тестото.

Тавата за печене се приготвя предварително: намазва се с олио и се поръсва с брашно.

Всичко се смесва (без мармалада). Разделя се на две топки, от които се разточват кори, дебели около 5 мм. Корите се намазват с мармалада, навиват се на рула и се поставят в тавичката.

Слагат се в сгорещената фурна и като започнат да се надигат, се превключват на около 220 градуса.

Щом поруменеят като задянати девойки, се изваждат. Като изстинат, рулата се режат на филийки и се изяждат с приятелчета.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!