Пюре Заек рагу

Мариела ХристоваМариела Христова
Помощник Готвач
2289212052k1
Пюре Заек рагу
Снимка: Мариела Христова
1 / 2
28/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Малчовците заслужават само най-вкусните и здравословни ястия, затова днес готвим специално за тях"

Необходими Продукти

  • заешко месо - 200 г
  • моркови - 2 бр.
  • пиперки - 1 бр.
  • лук - 1/2 глава
  • доматено пюре - 1 ч.ч.
  • брашно - 1 с.л.
  • масло - 50 г краве
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме месото на малки късчета и ги задушаваме в кравето масло и малко вода.

Изваждаме ги и прибавяме морковите, пиперките и лука, нарязани на дребно.

Когато полуомекнат, доливаме 500 мл гореща вода и прибавяме доматеното пюре и брашното, като разбъркваме.

След 5 минути връщаме месото и варим до готовност на всичко. Пасира се в блендер до получаване на каша.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: