Задушени пилешки гърди със зеленчуци

03/03/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
Приготвяне35 мин.
Готвене45 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 062
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме доматите и ги нарязваме на четвъртинки.

Измиваме, подсушаваме и нарязваме на ивици пилешките гърди.

Запържваме ги в тиган с олио и изваждаме.

В останалата мазнина запържваме нарязаните лук до прозрачност, добавяме чесън и зелен лук.

Слагаме в тигана доматите, подправяме с мащерка, сол и черен пипер, доливаме горещия бульон и готвим 5 минути.

Връщаме пилешките гърди в тигана и задушаваме ястието за 10 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Гергана  Георгиева
Доматите предварително бланширах,след което им махнах люспите,нарязах на парчета и ги задуших с другите зеленчуци от рецептата
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв