Скумрия с доматен сос на фурна

Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
30/04/2011
"Уникално вкусна комбинация от риба и доматен сос, която така и няма да ни омръзне!"
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо28 432
  • Преглеждания за месеца521
  • Преглеждания за седмицата318
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарежете на ситно лука, чесъна и целина, а морковите на по-големи колелца. Загрейте мазнината и запържете първо лука и чесъна, а след това целината и морковите. Овкусете с подправките и изсипете доматите от консерва.

Изчакайте да поври за около 10 минути. Сложете почистените скумрии в намазнена тава и ги залейте със соса. Увийте тавата с фолио и сложете така да се пече за 25 минути. След това махнете фолиото и допечете за още 10 минути. По желание поднесете с наситнен магданоз.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 8
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Васил
Васил
05.02.2015 09:57
Това на сноката не е скумрия.
0
0
Блудника
Блудника
30.07.2012 15:42
Една от вкуцните казармени манджи но с подобрения.
Кой там ще ти слага чесан и морков?
Супер е.
1
1

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти