Тиквички и гъби на тиган

29/01/2016
"Легендата гласи, че може да се наядете царски дори с вегетарианско ястие "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
26 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо72 356
  • Преглеждания за месеца589
  • Преглеждания за седмицата19
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена26

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите тиквички нарежете на тънки ленти с помощта на картофобелачка. Овкусете ги със сол. Оставете ги да се отцедят и ги поръсете с брашното и олио.

Измийте и нарежете гъбите. Поръсете и тях с олио. Загрейте грил тигана и изпечете тиквичките. Същото направете и с гъбите.

Смесете гъбите и тиквичките и добавете нарязания на ситно пресен чесън. Сложете ги в подходяща чиния, поръсете с чесън и ситно нарязан копър.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Веселина Константинова
На снимката си личи, че не са изгорели или препечени. По-скоро, ако са дебели парчетата, ще се получи нещо като варени тиквички.
0
2
Monika Ivanova
Monika Ivanova
07.05.2016 15:14
не стават ли прекалено тънки с картофобелачка? аз съм ги рязала така за салата и станаха толкова тънки, че даже не бяха и хрупкави, което исках за салата...
4
0

Виж всички коментари или напиши такъв