Кавърма в омлет

ИсиИси
Помощник Готвач
1801k1481k1
Кавърма в омлет1 / 2
29/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г филе
  • масло - 1.5 к.ч.
  • праз - 1 - 2 стръка
  • зелен лук - 2 - 3 стръка
  • домати - 3 бр.
  • люти чушки - 3 бр.
  • черен пипер
  • червен пипер
  • яйца - 5 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се нарязва на кубчета и се запържва до златист цвят. Месото се изважда и в същата мазнина се изпържват нарязаните праз и зелен лук, наситнените чушки, доматите и подправките.

След като остане на мазнина се прибавя и изпърженото месо. Отделно от яйцата се приготвя омлет.

Като разбитите яйца се изпържват в порционно тиганче. В омлета се завива приготвената кавърма.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: