Пикантен боб по мексикански

29/01/2016
"Да знаете случайно колко студена трябва да е бирата за тази пикантна, бобена, мексиканска салата? За един приятел питаме "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо622
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се накълцва и се задушава в зехтина до златисто. Добавят се лютите чушки и чесънът, нарязани на ситно, заедно със солта, черния пипер и сухото чили.

Задушават се около 30 секунди, след което се добавят морковът, лютият сос и бобът. В отделна купичка се разбъркват доматеното пюре със захарта и водата.

Заедно с нарязаната целина и пушения пипер се добавят в съда с останалите продукти. Всичко се готви на средно силен огън, докато водата почти се изпари и сосът стане гъст.

Гарнира се с листа от целина и студена бира.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар