Вкусен пържен шаран

30/01/2016
Ирина Андреева Jolie
отИрина Андреева JolieГотвач232324101
"Като ще е пържен - да е шаран. Хем вкусен, хем много бира се пие с него "
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 363
  • Преглеждания за месеца182
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шаранът се чисти от вътрешностите и люспите. Реже се главата и след това-целият на шайби.

Подправя се със сол и черен пипер. Овалят се парчетата в брашно и се пържат в горещо олио от двете страни до златисто.

За по-атрактивно поднасяне подредете филетата върху плато с листа от зелена салата, така че шаранът да придобие първоначалния си вид на цяла риба.

Украсява се с резенчета лимон.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Наталиа Петрова
Аз го подредих върху ориз. Рецептата се оказа много вкусна!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв