Свинско месо с ябълки

30/01/2016
Наталиа Петрова
отНаталиа ПетроваЧирак512092
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо671
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг
  • ябълки - 1 кг
  • олио - 0.5 к.ч.
  • сол
  • черен пипер
  • олио
  • вода
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Това ястие се приготвя в тенджера под налягане. Първо месото се нарязва на порции и се натрива със солта и черния пипер.

След това се запържва направо в тенджерата. Добавя се малко гореща вода, колкото да покрие месото до половина.

Тенджерата се затваря и се слага на силен котлон. Щом започне да съска, котлонът се намаля и месото се задушава около 20 минути.

После се добавят ябълките, които се нарязани на четвъртинки. Долива се още малко вода и се задушава още 10 минути.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар