Пъстърва с лук

31/01/2016
Ваня  Величкова
отВаня ВеличковаПомощник Готвач627171
"Страшно вкусно, че и диетично на всичкото отгоре "
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 344
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се изчиства и нарязва на парчета. Лукът и морковът се нарязват на кубчета.

В намазана с олио тава се нареждат половината лук и моркови, отгоре се слага рибата и се покрива с останалите лук и моркови.

Посолява се, поръсва се с магданоз, залива се с предварително разбърканите оцет и олио.

Оставя се да престои 10-15 минути, след което се пече в умерена фурна.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар