Риба с орехов сос

30/01/2016
Ваня  Величкова
отВаня ВеличковаПомощник Готвач625171
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо313
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се измива и нарязва на порции. Натрива се със сол и черен пипер. Намазва се обилно с олио и се изпича на скара.

Ядките се счукват и се кипват в малко гореща вода заедно с обеления и счукан чесън и ситно нарязания магданоз.

Подправят се с оцета, солта и черния пипер. Филетата риба се заливат със соса и се сервират.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар