Тепси кебап

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Администратор
3723k69k
Тепси кебап1 / 2
18/04/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
100 мин.
Порции
4-6
"Не просто кебап, а истинско царско ястие"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 600 г
  • черен дроб - 300 г свински
  • кисело зеле - 600 - 700 г
  • праз - 1 стрък, бялата част
  • люти чушки - 2 - 3 броя, пресни или от туршия
  • олио - 100 мл
  • червен пипер - 2 ч.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на парчета и го запържете с малко количество олио. Извадете го и в същата мазнина сложете да се запържи нарязания черен дроб, след което добавете накълцания праз и нарязаните люти чушки.

В отделен съд задушете зелето с малко олио и накрая поръсете с червен пипер. Зелето, месото и черният дроб се смесват в тава, поръсват се със сол, черен и червен пипер, обърква се и се слага да се пече за около 20 минути на 180 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
53
44
31
22
10
Дай твоята оценка: