Домашно суши със сьомга

31/01/2016
Ирена
отИренаНовак5
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 389
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявам ориза до готовност във вода при съотношение 1:1, след като е готов го поръсвам с оризовия оцет и го оставям за малко да попие.

Нарязвам краставицата, моркова, рулцата от раци на тънки лентички. Постилам едно листо за суши върху дървена рогоска за суши, слагам малко от ориза и продуктите(ред краставица, ред сьомга, ред рулце от рак и краставица).

Може да се направят с различна плънка, като принципът е един и същ. Загъвам на руло, като леко намокрям края на листото, за да залепне. Режа с мокър нож. Сервирам със соев сос.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Веселина Константинова
Отдавна се каня да приготвя суши, но отлагах за по-свободно и спокойно време. И сега вече моментът е настъпил и скоро и аз ще публикувам моята рецепта.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв