Хайвер от тиквички с чесън

31/01/2016
Мариела Христова
отМариела ХристоваПомощник Готвач22814341
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо418
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се измиват, обелват и настъргват на едро ренде. Задушаваме ги в малко олио, докато останат на мазнина и ги сваляме от котлона.

Изчакваме да изстинат и към тях прибавяме част от лука (нарязан на дребно), пресования чесън, ситно нарязания копър и счуканите орехи. Разбъркваме добре и овкусяваме с малко оцет.

Поднасяме като студено предястие и украсяваме с маслините, филийки от останалия лук и листенца магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар