Пролетна манджа с пресни картофи и пилешко

30/01/2016
Ирина Андреева Jolie
отИрина Андреева JolieГотвач232324101
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 343
  • Преглеждания за месеца119
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте много добре картофите и ги разполовете. Ако са по-големи ги нарежете на едри парчета. Сипете ги в голяма тава.

Задушете пилешкото месо с 1 с.л. олио в тиган и подправете с червен пипер и сол. Сипете го при картофите.

В съшия тиган запържете нарязаните на парченца морков и чушка до омекване. Прибавете нарязания на кръгчета зелен лук и задушете и него. Сипете доматите, разбъркайте, подправете с червен, черен пипер и сол. Гответе за около 2 мин. Сипете и тази смес в тавата и налейте гореща вода без да покривате продуктите до горе.

Гответе манджата в гореща фурна .Щом започнат да омекват картофите добавете нарязания на ситно девесил.

Печете ястието до готовност.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар