Салата от чорбаджийски чушки (козирог)

31/01/2016
"Чушлета, които внасят нотка пикантност на трапезата!"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 950
  • Преглеждания за месеца334
  • Преглеждания за седмицата40
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се почистват (може да им се отрежат дръжките, за да не заемат място) и се опърлят (за да не цапаме котлона, може да ги опърлим в тиган с тънко дъно).

Прибират се в хартиен плик малко да се задушат, после се нареждат в чиния и се гарнират с дресинг.

(Ха! можем да кажем "дресират се", както една моя приятелка нарече баницата с праз "празник" по аналогия със "зелник")

Дресингът се приготвя от оцет, сол, ситно нарязан копър, чесън, магданоз и олио. По колко? Ами на вкус.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар