Пълнени калмари на скара

31/01/2016
Ирина Андреева Jolie
отИрина Андреева JolieГотвач232324101
"Ако обичате морските специалитети, тази рецепта ще ви очарова и не е никак трудна за приготвянеИ да ви е сладко "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 460
  • Преглеждания за месеца103
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Херингата и рулцата от раци се режат на дребни парченца и се слагат в купа заедно със зехтина, в който са били мариновани.

Натрошава се вътре синьото сирене и се прибавят нарязаните на ситно скилидки чесън, магданоз и копър. Разбърква се добре, за да се смесят хубаво.

Калмарите се пълнят и с помощта на клечка за зъби се затварят отгоре като се забодете добре.

Мажат се със зехтин и се пекат от всички страни на силно загрята скара до готовност. Поднасят се с лимон и салата по желание.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар