Картофени сърца за Свети Валентин

31/01/2016
Анонимен
отАнонименПомощник Готвач151471
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо740
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват в подсолена вода. Намачкват се горещи и към тях се добавят натрошеното сирене, настърганият кашкавал и двете предварително разбити яйца.

Добавяме зехтин и галета - за сгъстяване. Слагаме подправки на вкус. В една чинийка изсипваме галета.

От сместа правим сърца и за да не се развали формата, вместо да топваме галетата, ги поръсваме с галета от всички страни.

Нареждаме върху хартия за печене. Отгоре им капваме по малко зехтин и печем до готовност на 220 градуса.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар