Богата рибена чорба с ориз, лук и чушки

31/01/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Идеалната рибена чорба трябва да е богата, плътна, със завладяващ аромат и ... ами точно като тази "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 608
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се сварява в подсолена вода. Извадете я от бульона и оставете да се охлади.

Прецедете бульона и в него изсипете нарязаните лук, целина, чушки и моркови и домати.

След 25 минути добавете ориза и варете, докато омекне. Накрая прибавете и месото от рибата. След няколко минути свалете от огъня.

Запържете олиото с пипера и изсипете в чорбата. Овкусете чорбата с девесил и може да поднесете.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!