Панирани пълнени пиперки

01/05/2011
тин
оттинНовак276
"Любимата ни селска манджа, която обещаваме, че ще ви стане любима и на вас "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 850
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете хляба в прясното мляко, изтискайте и натрошете. Прибавете натрошеното сирене, разбитите яйца, магданоза, настърганите домати.

Поръсете със смлян черен пипер.

Разбъркайте сместа и с нея напълнете изпечени и обелени пиперки, оваляйте в брашно и изпържете в горещо олио.

Поднесете с кисело мляко с чесън.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Sss
Sss
12.01.2016 19:28
става ли да се панират с галета, а не с брашно.
0
0
40044
40044
26.10.2014 23:00
Ако и снимката беше на панирани чушки цена нямаше да има. А и пържене само с брашно не мисля, че е паниране.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв