Вегетариански сач

01/02/2016
"Днес ще ви представим един вегетариански, но много вкусен сач. Само за времето навън."
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 076
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зеленчуците и ги нарежете подходящо. Сложете сача на котлона/студен сач - студен котлон, намажете го с масло и сложете морковите.

Разбърквайте и гответе, докато омекнат и получат леко карамелен цвят. Свалете ги от сача.

Постъпете така със всички зеленчуци и гъби. Овкусете със сол и подправките.

Смесете изпечените зеленчуци, върнете ги обратно на сача и настържете кашкавала. Запечете, докато кашкавалът се стопи. Поднесете сача топъл.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Криси Черникова
Изглежда много вкусен :)
1
0
Веселина Константинова
Благодаря! Наистина е вкусотийка!
1
0
Renkata
Renkata
15.02.2016 19:09
Вкусотийка! Браво Весе!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв