Картофени пантофки

Рая АндоноваРая Андонова
Мастър Шеф
7785k1k3k11
Картофени пантофки
Снимка: Рая Андонова
1 / 3
01/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • картофи - 1 бр.
  • сирене - 30 г
  • топено сирене - 30 г
  • магданоз - 4 стръкчета
  • копър - 4 стръкчета
  • лук - 1 стрък пресен
  • чесън - 2 скилидки
  • кимион - 1 щипка
  • кашкавал
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофът се сварява и разрязва на две половини по дължина. Вътрешността на всяка половинка се издълбава.

Смесва се със сиренето, топеното сирене, ситно нарязания лук, чесъна, магданоза, копъра, солта и подправките.

Със сместа се напълват двете половинки от картофа и се поръсват с настърган кашкавал. Слагат се в намазнена тава и се пекат до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Биляна Владова
Биляна Владова
и аз слагам яйце за спойка на плънката
19.04.2016 11:18
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Много вкусна рецепта! Аз също правя подобна, само че слагам в плънката яйце и доматче на ренде.
02.02.2016 11:19