Торта Заек

02/02/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф717302144
Приготвяне40 мин.
Готвене100 мин.
Общо140 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо926
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изброените продукти се разбъркват добре и се разделят на две равни части, за два блата. Изсипват се в предварително намазнени тави и се пекат.

След като бъдат готови, се оставят да изстинат. Единият блат се реже, така че от него да се получат две ушички за заека и панделка.

Разполагат се в по-голяма тава и се оформя заек.

Крем: Всички продукти се разбъркват добре, без белтъците. Те се разбиват на сняг отделно и се добавят накрая, като се бърка много внимателно.

Готовият заек се намазва обилно с крем и се поръсва с орехи по желание. С шприц се оформят мустачки, очички, панделка, уста.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ирина Андреева Jolie
Много често виждам тези зайчета за детски рождени дни :) Браво! :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв