Пилешки хапки

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k4k6
14/01/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
1
"Перфектните хапки за бира - ще ги опитате ли?"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 1 тарелка сурови пилешки хапки
  • яйца - 3 - 4 бр.
  • галета
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразяваме пилешките хапки.

Посоляваме ги на вкус.

Овалваме ги добре в галета, може и в царевично брашно.

Потапят се в предварително разбитите яйца /слагам малко сол в разбитите яйца/.

Хапките се пържат в предварително загрято олио.

Пилешките хапки са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Като готвач с доста стаж зад гърба си, ще си позволя да дам един съвет- оправете си рецептата, защото някой начинаещ може да хвърли яденето в кофата. Панировката винаги започва с намокряне на продукта, после се овалва в брашно, след това в яйце и чак тогава в галета, а ако се търси двойна панировка е както следва- брашно, яйце, брашно, яйце и чак тогава галета. Поздрави
03.05.2022 00:38
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
От колко грама е тарелката и сигурно ли е, че първо трябва да се овалват в галета и после в яйце, а не обратното?
23.04.2022 17:21
Анонимен
Анонимен
Забележка: галетата е след яйцето а не преди
07.01.2022 12:53
1