Пилешко с гъби и бамбук с ароматен доматен сос

03/02/2016
Петя Славчева
отПетя СлавчеваНовак101
"Ароматно пилешко, което ще ви изуми и с вкус, и с аромат "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо446
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме бамбука за кратко. Отделно задушаваме месото и гъбите. Прибавяме към тях доматения сос, горчицата, наситнения чесън и подправките.

Слагаме бамбука, разбъркваме и оставяме всичко да къкри 4-5 минути. Така получената смес прехвърляме в тавичка и печем го сгъстяване на соса.

Вариант е също така гозбата да продължи да къкри на котлона и сосът да се сгъсти там.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар