Пълнени домати с риба по сицилиански

10/08/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 563
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

  • домати – 4 бр.
  • черен пипер
  • босилек – 1 връзка
  • галета – 75 гр.
  • пармезан - 150 гр.
  • чесън – 2 скилидки
  • магданоз – 1 връзка
  • риба – 4 филета
  • маслини – 16 бр.
  • зехтин – 4 с. л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отрязваме от домата капаче откъм дръжката и леко го издълбаваме. Нарязваме на ситно босилека и поръсваме отвътре доматите.

Смесваме галетата, намачкания чесън, настъргания пармезан, магданоза, нарязаното рибно филе, нарязаните предварително обезкостени маслини и нарязаната вътрешност от доматите.

Напълваме доматите с тази смес, поръсваме с малко зехтин и покриваме с капачетата.

Пече се в предварително загрята фурна на 200 градуса около 20 минути.
подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Никола
Никола
24.07.2012 11:26
вътре в плънката
0
0
анчето
анчето
23.07.2012 18:49
Само не разбрах къде отиде пармезана?!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв