Каша с пилешко месо

04/02/2016
Моника
отМоникаНовак5813710
"Не се чудете какво да сготвите днес! Днес е ден за каша с пилешко месо "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 107
  • Преглеждания за месеца96
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера сипете водата, добавете бутчето, бульона и варете, докато не се свари.

След като изстине, го обезкостете и нарежете на парченца. В тиган сложете олиото, кърито, черния пипер и оставете да загрее хубаво.

Сложете брашното и бъркайте, докато не стане златисто на цвят.

Сипете водата с бульона и пилешкото вътре и бъркайте. Кашата ще се сгъсти и когато се появи олио по краищата, е готова.

Сложете и счукания чесън и поднесете.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар