Пилешко бутче със задушени зеленчуци

04/02/2016
Renkataот RenkataЧирак
"Толкова вкусно и толкова цветно, че веднага ни се прииска да си го сготвим "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо607
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме пилешките бутчета, накисваме ги в бира за около 30 мин, след това ги отцеждаме. Намазваме ги обилно със сместа от олио, червен пипер и сол.

Слагаме да се пекат на загрята фурна на 200 градуса до готовност.
През това време нарязваме зеленчуците, задушаваме ги поотделно и ги овкусяваме.

Всяко бутче гарнираме с зеленчуци и настъргваме кашкавал отгоре. Може да се използват и други зеленчуци.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар