Бисквитена торта с какаов крем

04/02/2016
"Макар че сме фенове на големите шоколадови торти, и тази тук доста си я бива Все пак Бисквитената торта си е любима класика!"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 418
  • Преглеждания за месеца85
  • Преглеждания за седмицата23
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете млякото, прибавите разбитите жълтъци и брашното.

Разтворете крема в 1 ч.ч. вода и го прибавете към млякото. Бъркайте непрекъснато до готовност /кремът не трябва да е много сгъстен/. Към готовият крем прибавете 2-3 супени лъжици масло.

Наредете един ред бисквити, като предварително ги потопите в хладко мляко. Покрийте ги с крем.

По същия направете и с останалите бисквити.

Поръсете със смлени орехи и кокосови стърготини. Оставете тортата на хладно, за да се стегне.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Гергана  Георгиева
И аз предпочитам да правя бисквитената торта с домашен крем,вместо с купено нишесте,по вкусно е
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв