Бирено пиле с картофи

29/05/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90410306
"Казваме му бирено пиле, защото се готви с бира, а се консумира с двойно повече бира!"
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 812
  • Преглеждания за месеца300
  • Преглеждания за седмицата46
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Почистете пилето и го порционирайте. Овкусете месото със сол, черен пипер, къри и червен пипер и подредете парчетата в намаслена тава. Картофите обелете нарежете и ги разпределете между пилешкото.

Залейте с бирата, добавете малко гореща вода, отново поръсете със сол, къри и чубрица и разпределете малки парченца масло. Сложете да се пече в умерена фурна до апетитен загар.подобни рецепти тук

5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар