Сирене под капак

29/05/2011
Дебелата Берта
отДебелата БертаМастър Шеф5088145
"Има ли гладни? Вижте какво избрахме да приготвим днес!"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо31 756
  • Преглеждания за месеца710
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете 1/2 от маслото в гювече. Сложете на дъното 2 кръгли резенчета домат, отгоре цяла плочка сирене, над него резен зелена чушка, домати и отново сирене. Поръсете с чубрица, черен и червен пипер, сол на вкус и отгоре останалото масло.

Похлупете гювечето и го сложете да се пече в предварително загряна силна фурна за 15 минути. Махнете капака и доопечете до лек загар.подобни рецепти тук

5 5
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
10.04.2016 17:34
Чушка да, но определено да е люто малко чушле.
1
0
vladimir Petrovski
vladimir Petrovski
18.03.2013 14:52
Много вкусно ястие към което можем да добаим и една люта чушка
1
0
SEUTA
SEUTA
24.02.2013 19:50
ВСИЧКО Е ПЕРФЕКТНО,НО САМО НЕ ДА НЕ ПРОПУСКАМЕ ФАКТА,ЧЕ В ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАГРЯТА ФУРНА ГЮВЕЧЕТО МОЖЕ ДА СЕ СПУКА.ИНАЧЕ РЕЦЕПТИТЕ ТИ СА СУПЕР.
7
0

Виж всички коментари или напиши такъв