Сирене по тракийски

29/05/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
"Време е за една класическа и много хубава рецепта за сирене по шопски"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо47 215
  • Преглеждания за месеца375
  • Преглеждания за седмицата42
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте магданоза и лука, гъбите и доматите нарежете на филийки и сиренето на плочки. Сипете мазнина на дъното на гювече и сложете част от лука. След това подредете ред сирене, ред гъби, ред домат, останалия лук, плочка кашкавал (100 г) и поръсете с магданоз и чубрица.

Отгоре наредете нарязаната на парчета луканка. Сложете сиренето по тракийски да се пече за 15-20 минути в силна фурна. След това махнете капака, наръсете с останалия настърган кашкавал, чукнете яйцата и доопечете.подобни рецепти тук

5 9
4 5
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Калинов
Калинов
20.01.2016 23:44
Никакво сирене по тракийски не е това,някакъв вариант на гювече
0
0
Trak
Trak
28.01.2015 06:57
Кое му е тракийското в тази рецепта? Барем да се провикне готвача: Иежте!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв