Хрупкав кашкавал пане

07/02/2016
Джемиле Чешлиеваот Джемиле ЧешлиеваМастър Шеф 3x
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 023
  • Преглеждания за месеца449
  • Преглеждания за седмицата56
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена7

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Кашкавалът се реже на квадратчета с 2 см. дебелина.

Овалват се в галета.

В отделна купа се разбиват яйцата с олиото и брашното.

Добавя се сол на вкус.

Кашкавалът се потапя в панировката и се пърже в предварително загрят тиган с олио.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Гергана  Георгиева
Много приятна и хрупкава коричка има,а кашкавала се топи в устата
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв