Задушени пържоли с лук

07/02/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф120165921596
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 702
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 4 - 5 бр. пържоли
  • лук - 500 г
  • черен пипер - на вкус
  • сол
  • бира - 250 мл
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите леко запичаме на грил тиган от двете страни. Белим лука и нарязваме на колелца. Запържваме леко в олио.

В тенджера слагаме част от лука, върху него подреждаме пържолите. Покриваме с останалия лук.

Поръсваме сол и черен пипер, наливаме бирата и захлупваме тенджерата. Задушаваме ястието на тих огън, докато месото се омекне.

Поднасяме пържолите с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар