Ароматно свинско с балканска чубрица и гъби

08/02/2016
"Една уникална рецепта за крехко и сочно свинско месце с гъбки и моркови. Разбира се, приготвено по балкански с ароматна чубрица!"
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 045
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходящ съд за печене налейте олиото и добавете 1/2 ч.ч. вода.

Сложете месото, предварително овкусено със сол. Поръсете го с балканска чубрица.

Наредете от двете страни на месото, гъбите, нарязаните моркови и лук. Похлупете съда с капак и печете около 40 мин.

Махнете капака и допечете до златисто. Поднесете месото, гарнирано със стръкчета балканска чубрица.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

никнай
никнай
08.02.2016 21:07
Ето това е рецепта,кратка точна и ясна, без излишни изкривени подправки и продукти - браво.
0
0
Гергана  Георгиева
Ооо,какво вкусно ястие се е получило!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв